Meteen naar de inhoud

Missie

RIDDS heeft als missie om haar leden een unieke en verrijkende studentenervaring te bieden door een community te creëren waarin elke student zich thuis voelt en waarin we elkaar inspireren en motiveren om het beste uit onszelf te halen. We bieden een gevarieerd programma van activiteiten aan om onze leden te helpen bij het verbeteren van hun projectmanagementvaardigheden, het uitbreiden van hun netwerk en het maken van nieuwe vrienden. Ook bieden we toegang tot exclusieve netwerk- en carrièremogelijkheden en ondersteunen we onze leden bij het opbouwen van hun professionele carrière. Ons bestuur is toegewijd aan het bieden van uitstekende service aan onze leden en we zijn trots op onze vereniging.

Visie

Bij studievereniging RIDDS staat de student centraal. We bieden een gevarieerd programma van activiteiten gericht op het verbeteren van projectmanagementvaardigheden en het opbouwen van professionele netwerken. RIDDS is een dynamische gemeenschap van projectmanagementstudenten die zich richt op het bieden van waardevolle ervaringen aan haar leden en het creëren van een thuisgevoel voor studenten.

Samenwerking HU

Vandaar dat de samenwerking met de Master opleidingen van de Hogeschool Utrecht, zowel deeltijd als voltijd, is versterkt door ook de Alumni tak voor deze beide opleidingen te hebben omarmd.