Meteen naar de inhoud

Over ons

Onze studievereniging focust op samenwerking, verbondenheid, netwerken, kennisdeling en groei. We streven naar een gemeenschap waarin studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken, door elkaar te ondersteunen, ons netwerk te vergroten en kennis te delen. Kortom, een hechte, ondersteunende en lerende gemeenschap waarin onze leden kunnen bloeien.

Bestuur

Thuy-Vy Nguyen

Voorzitter

Naast mijn rol als onderwijsmanager van de Master Projectmanagement bij de Hogeschool Utrecht ben ik voorzitter van RIDDS omdat een brede community van (oud)studenten belangrijk is voor de ontwikkeling van projectmanagement in Nederland.

Kjell van der Giessen

Vice-Voorzitter

Onderwijs en praktijk moeten samen optrekken, daarom draag ik de community een warm hart toe en steek ik, met plezier, tijd in RIDDS.

Peter Brons

Secretaris & penningmeester

Als oud-student van de master (en projectmanager) ben ik van mening dat een stevige community een belangrijk vehicle is om binding te houden met mijn klasgenoten, (oud)studenten en projectmanagement in Nederland.

Studentenbestuur

Youri van der Plas

studentenVoorzitter

Als voorzitter bij RIDDS vervul ik een ondersteunende rol om het organiseren van activiteiten en gemakkelijker te maken. Eerlijkheid en openheid staat vooraan waarbij iedereen een gelijke kans krijgt om hoger te springen.

Rutger Kroeze

Bestuurslid

Het continue blijven ontwikkelen en innoveren zijn voor mij drijfveren.

Remco van der Schoot

Bestuurslid

Een bestuurslid met het motto van Loesje, waarom moeilijk doen als het samen kan, wel heel letterlijk heeft genomen. Ik zet me voornamelijk in voor het onderdeel ‘SamenStuderen’ binnen RIDDS en onder deze vlag probeer ik studenten bij elkaar te brengen.

Arjen Wagemaker

Social media

/